Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un senator român cere pedeapsă cu moartea pentru vinovații din „azilele groazei”

© Sputnik / Виктор Антонюк / Accesați arhiva multimediaДом престарелых в Волчанске Харьковской области
Дом престарелых в Волчанске Харьковской области - Sputnik Moldova, 1920, 17.07.2023
Abonare
Senatorul de Iaşi Diana Iovanovici-Şoşoacă, preşedintele partidului S.O.S. România, a spus la Realitatea Plus că cei vinovaţi pentru situaţia azilelor groazei ar trebui pedepsiţi cu pedeapsa capitală.
BUCUREŞTI, 17 iul - Sputnik, Marius Holdean. Senatorul Diana Șoșoacă a făcut cea mai dură propunere în cazul azilelor groazei.
“Mie mi se pare că bătrânii aceștia și azilele sunt folosite în nişte scopuri mizerabile și se urcă cu bocancii pe cadavre. Pe suferința oamenilor, pe suferința copiilor, pe cadavrele acestor oameni nu trebuie să se urce nimeni!”, a spus Diana Șoșoacă făcând trimitere la reglările de conturi din partide pe seama acestui scandal prin care formațiunile politice fac jocuri de culise.
Ea a indicat și vinovații: ”PSD, PNL, USR, UDMR, și, ca dovadă, și AUR, prin neimplicare și prin acoperirea acestui scandal de nebunia lor cu prezentarea candidaților la europarlamentare. Cum adică? Noi folosim oameni și omorâm oameni ca să accedem politic? Așa ceva este inacceptabil, este crima cu premeditare, nu vă supărați! Ăștia toți trebuie să intre în pușcărie! Așa ceva nu este acceptabil! Trebuie să intrați cu toții în pușcărie! Mie îmi pare rău că nu există pedeapsa capitală..! Pentru așa ceva ar trebui să existe pedeapsa capitală!”, a adăugat președintele S.O.S. România.
Diana Șoșoacă a reamintit în cadrul emisiunii că ea a fost dată afară din AUR și de la președinția Comisiei pentru Abuzuri exact în momentul în care începuse să dezvăluie abuzurile din orfelinate și din aziluri și a acuzat AUR de complicitate cu PSD și PNL pentru a acoperi aceste abuzuri.
”Când se vindea Mintia, AUR făcea nuntă, iar acum, când au fost dezvăluite aceste abuzuri din azilele groazei, AUR își lansează candidații la europarlamentare”, a atras atenția președintele S.O.S. România, care a arătat că AUR face spectacole ca să distragă atenția publicului de la problemele grave ale României.
Plajă, caniculă - Sputnik Moldova, 1920, 15.07.2023
Societate
În Italia e cod roșu de caniculă
Fluxul de știri
0