Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un nou atac terorist asupra Podului Crimeii

© Sputnik / Константин Михальчевский / Accesați arhiva multimediaPodul Crimeii
Podul Crimeii - Sputnik Moldova, 1920, 17.07.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
În dimineața acestei zile au fost aruncate în aer două secții de parte carosabilă de pe una dintre benzile de circulație rutieră ale Podului Crimeii, au fost ucise două persoane, un copil este internat la spital.
CHIȘINĂU, 17 iul – Sputnik. Atacul a avut loc la ora 03:05 în această dimineață. Autoritățile ruse au deschis un dosar penal în baza articolului din Codul penal al Federației Ruse „Actul terorist”.
Atacul a fost executat prin intermediul a două drone acvatice ucrainene.
Ancheta rusă a stabilit preliminar implicarea serviciilor ucrainene în acest atac. Pe de altă parte Kievul nu neagă în niciun fel că ar fi autorul atacului.
În urma exploziei au fost ucise două persoane – o femeie și un bărbat, iar fiica lor minoră a fost internată la spital în stare gravă.
În presă au apărut informații că explozia ar fi afectat pilonii podului, însă acest fapt a fost infirmat de specialiștii ruși.
Cazul este investigat de un grup format din specialiști de cea mai înaltă calificare.
Pe rețelele de socializare sunt publicate mai multe imagini de la fața locului.
Este afectată doar circulația transportului auto. Trenurile circulă în regim normal după o pauză de câteva ore, care a fost necesară pentru verificări.
Fluxul de știri
0