România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Se închide Bibilioteca Națională a României

© AFP 2024 / DANIEL MIHAILESCUBiblioteca Naţională a României
Biblioteca Naţională a României - Sputnik Moldova, 1920, 14.07.2023
Abonare
Începând de luni, 17 iulie 2023, Biblioteca Națională a României se închide. Motivul: a fost invadată de ploșnițe. Accesul publicului nu va fi permis. Clădirea va fi supusă unei dezinsecții.
BUCUREȘTI, 14 iul – Sputnik. Ploșnițele au fost depistate pe unele banchete de la parterul clădirii, în aria care deservește publicul, au precizat reprezentanții bibliotecii pe rețelele de socializare și pe site-ul oficial.
În intervalul 17 iulie – 3 septembrie 2023, Biblioteca Națională a României va rămâne închisă publicului. Atunci se va face dezinsecția, igienizarea și reorganizarea spațiilor destinate publicului.
Luni, 4 septembrie, Biblioteca Națională a României își va redeschide porțile.
Reprezentanții instituției spun că, în mod normal, în acest an Biblioteca Naţională urma să fie închisă în perioada 31 iulie – 3 septembrie pentru dezinsecţie, igienizare şi reorganizarea spaţiilor destinate publicului. Dar această situaţie neprevăzută i-a obligat să devanseze acest termen.
”Să sperăm că ne vom revedea fără alte probleme în ziua de luni 4 septembrie – în sălile de lectură, în spaţiile libere, la expoziţiile şi conferinţele Bibliotecii Naţionale a României!”, este anunțul făcut de reprezentanții Bibliotecii Naționale a României.
Fluxul de știri
0