România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Diana Şoşoacă atrage atenţia că urmează o cenzură draconică

© Sputnik / Georgiana ArseneDiana Șoșoacă
Diana Șoșoacă - Sputnik Moldova, 1920, 12.07.2023
Abonare
Senatorul Diana Şoşoacă, preşedintele S.O.S. România atrage atenţia că din 25 august 2023 urmează o cenzură monstruoasă pe rețelele de socializare, impusă de la nivel european, pentru a opri ascensiunea naționaliștilor
BUCUREȘTI, 12 iul – Sputnik ”Atenție, români! Așa cum v-am avertizat, urmează cenzura totală pe rețelele de socializare pentru a opri naționaliștii!”, a transmis senatorul Diana Șoșoacă printr-un comunicat de presă.
Speriați de prăbușirea partidelor învechite și trădătoare și de faptul că formațiunile naționaliste precum S.O.S. România au tot mai multă popularitate, globaliștii vor să blocheze accesul pe rețelele de socializare unde se spun lucrurilor pe nume, arată președintele S.O.S. România.
”Și până acum am fost cenzurați, întrerupți, postările au fost limitate și blocate, dar acesta a fost doar începutul! Din 25 august, recunoaște chiar Thierry Breton, comisarul european pentru piața internă, se va impune ștergerea imediată a postărilor care nu le convin globaliștilor. Nici nu contează pretextul, intenția lor reală este să ne facă să dispărem din mediul online, după ce ne-au cenzurat în mainstream media. Totul, în speranța că își vor putea prelungi șederea la putere și că nu vom câștiga alegerile europarlamentare în 2024!”, adaugă senatorul.
”Nu ne vom opri! Nu ne vor închide gura! Împreună cu voi, vom găsi alte modalități de a comunica, de a ține legătura și de a vă spune adevărul!”, mai spune președintele S.O.S. România.
Ea arată că cenzura din comunism a fost nimic față de ce pregătesc globaliștii, și ororile la fel!
”Dar, dacă ei cred că astfel vor face să dispară nemulțumirile oamenilor, se înșeală! Vom deveni și mai puternici, și mai vocali! Iar cei care vor dispărea vor fi chiar ei, agenții cenzurii și ai controlului total!”, și-a încheiat ea mesajul.
Fluxul de știri
0