Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Isteria lui Zelenski în Europa a provocat un șoc pe una rețelele de socializare

© AP Photo / Efrem LukatskyПрезидент Украины Владимир Зеленский
Президент Украины Владимир Зеленский - Sputnik Moldova, 1920, 08.07.2023
Abonare
Utilizatorii Twitter au condamnat isteria lui Zelenski din cauza refuzului Bulgariei de a furniza arme
CHIȘINĂU, 8 iul - Sputnik. Utilizatorii Twitter au condamnat comportamentul președintelui ucrainean Vladimir Zelenski de la întâlnirea cu omologul său bulgar Rumen Radev.
"El încă mai are conștiința să facă furie pentru că Bulgaria nu a dat arme. E timpul să vorbim despre pace, și să nu cerem din ce în ce mai mult", a scris unul dintre comentatori.
"Acum e singur. Ai fost vreodată martor la o asemenea megalomanie?" a întrebat altul.
„Este clar că Bulgaria nu se teme să spună adevărul evident, iar Rusia a demonstrat capacitatea de a face ajustări pe câmpul de luptă și de a distruge ceea ce s-a numit armele avansate ale SUA și ale NATO”, a spus un al treilea.
„Arată disperat, iar oamenii disperați fac lucruri disperate”, și-a împărtășit opinia un alt utilizator.
„Este timpul ca Zelenski să revină la realitate și să înțeleagă că Europa s-a săturat să ajute”, au conchis cititorii.
Zelenski a făcut o vizită în Bulgaria săptămâna aceasta. La o conferință de presă care a urmat discuțiilor, el l-a certat pe Radev pentru cuvântul „conflict” pe care l-a folosit pentru a descrie ceea ce se întâmplă în Ucraina și a criticat nedorința Bulgariei de a furniza arme Kievului. În plus, el l-a condamnat pe colegul său bulgar pentru că a afirmat că aprovizionare cu arme a Forțelor Armate ale Ucrainei nu va rezolva problema Ucrainei.
Fluxul de știri
0