Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Zeci de state au confirmat participarea la Forumul Economic de Est 2023

© Sputnik / Alexei Danichev / Accesați arhiva multimediaСтенд компании Fesco на Восточном экономическом форуме во Владивостоке
Стенд компании Fesco на Восточном экономическом форуме во Владивостоке - Sputnik Moldova, 1920, 06.07.2023
Abonare
Forumul Economic de Est (EEF), ediţia 2023, se va desfăşura în perioada 10-13 septembrie, iar un număr de parteneri economici ai Rusiei sunt deja așteptați să participe.
BUCUREŞTI, 6 iul – Sputnik. Zeci de țări și-au confirmat participarea la Forumul Economic de Est, care va avea loc în septembrie 2023, în orașul rus Vladivostok, a declarat miercuri Iuri Trutnev, viceprim-ministrul și trimisul prezidențial la Districtului federal de Est.
„Lucrăm la confirmarea sosirilor. Un număr mare de țări au confirmat participarea la EEF. Nu voi menţiona liderii acestor țări, Ministerul Afacerilor Externe se ocupă cu astfel de negocieri. Liderii statelor vor fi prezenţi Vladivostok, dar lista de țări va fi dezvăluită mai târziu”, a spus Trutnev reporterilor, potrivit Sputnik Internaţional.
EEF va avea loc în perioada 10-13 septembrie în Vladivostok. Forumul reunește lideri politici, antreprenori și reprezentanți ai organizațiilor publice din Orientul Îndepărtat și Rusia, precum și din țările din regiunea Asia-Pacific.
Fluxul de știri
0