Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Pentru cine era cocaina din Casa Albă?

© Sputnik / Kevin C. Downs / Accesați arhiva multimediaDonald Trump
Donald Trump  - Sputnik Moldova, 1920, 06.07.2023
Abonare
Donald Trump se întreabă dacă nu cumva cocaina găsită în Aripa de Vest a Casei Albe, foarte aproape de Biroul Oval, nu era destinată utilizării de către Hunter și Joe Biden
BUCUREȘTI, 6 iul - Sputnik. Fostul președinte american Donald Trump a sugerat că cocaina găsită la Casa Albă ar putea fi destinată doar actualului șef al statului Joe Biden sau fiului său Hunter.
„Crede cineva cu adevărat că cocaina găsită în Aripa de Vest a Casei Albe, foarte aproape de Biroul Oval, era destinată utilizării de către altcineva decât Hunter și Joe Biden?”, a scris el pe pagina sa Truth Social.
„Unde sunt dosarele de securitate de la Casa Albă… care vor arăta rapid de unde a venit cocaina la Casa Albă? Ei știu deja răspunsul, dar probabil că nu le place”, a adăugat Trump.
Pulberea albă suspectă a fost descoperită duminică seara de agenții Serviciului Secret american care făceau un tur al clădirii. După aceea, a fost anunțată o evacuare, președintele american Joe Biden nu se afla la Casa Albă în acel moment. The New York Post a scris că, cu puțin timp înainte de descoperirea pulberii, fiul președintelui american Hunter Biden, cunoscut pentru scandalurile de droguri și corupție, se afla la Casa Albă. O examinare ulterioară a confirmat că pulberea era cocaină.
Fluxul de știri
0