România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Tenismenă româncă, victimă a corectitudinii politice occidentale

© AFP 2024 / OLIVIER CHASSIGNOLESorana Cîrstea
Sorana Cîrstea - Sputnik Moldova, 1920, 05.07.2023
Abonare
Tenismena româncă Sorana Cîrstea, în vârstă de 33 de ani, numărul 37 WTA, a debutat marți în turneul de la Wimbledon 2023, dar și-a făcut și debutul ca țintă a urii, pentru că îmbrățișează normalitatea în detrimentul ideologiilor Woke.
BUCUREȘTI, 5 iul -Sputnik. Un mesaj pe Twitter al Soranei Cîrstea, în care aceasta spunea că bărbații ar trebui să rămână bărbați, femeile să rămână femei și inocența copiilor trebuie protejată, a provocat valuri de ură din partea agenților ideologici ”Woke”.
Atât a trebuit să scrie pe Twitter: „Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți”.
Iată câteva dintre comentariile pe care le-a primit:
„E atât de dezgustător... E un motiv întemeiat s-o urăști. Ce înseamnă să-i faci pe copii inocenți din nou? Să putrezești în iad!”; „Nici nu știu ce înseamnă. Dacă te iei după anumite standarde "feminine", femeile atlete nu ar trebui să existe”; „Foarte dezamăgitor”; „Sorana Cîrstea e din nou un gunoi”; „Sorana Cîrstea folosește platforma pentru a ne duce înapoi câteva decenii”; „Sorana Cîrstea e homofobă”; „Cum ar fi s-o facem pe Sorana Cîrstea să se ducă înapoi la școală?”; „Sorana ești un gunoi, având în vedere ce ai postat!”; „S-o facem pe Sorana irelevantă din nou”.
Ideologia Woke, dominantă în Occidentul colectiv, poate influența destine, opri cariere și chiar trimite lumea în pușcărie pentru simple delicte de opinie.
Fluxul de știri
0