Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Chicu o critică pe Sandu pentru că nu ia măsuri contra incompetenței

© Sputnik / Mihai CarausIon Chicu
Ion Chicu - Sputnik Moldova, 1920, 05.07.2023
Abonare
Fostul premier al țării Ion Chicu într-o postare pe o rețea de socializare o critică pe Maia Sandu pentru promovarea unor persoane iresponsabile în structurile de stat.
CHIȘINĂU, 5 iul - Sputnik. Fostul prim-ministru Ion Chicu o critică foarte dur pe Maia Sandu pentru că nu este demis niciun demnitar după tragicul incident de la Aeroportul Internațional Chișinău, soldat cu uciderea a doi oameni.
„Maia Sandu, ce trebuie să se mai întâmple ca tu să-ți alungi ortacii bețivi și corupți din fruntea MAI și Poliției de Frontieră? Câți oameni trebuie să mai moară? Moartea acelor doi ofițeri e și vina ta, Maia. Tu te-ai înconjurat cu analfabeți corupți, unii și drogați”, scrie Chicu.
El a amintit în acest context despre incidentul din 2007 de la Bulboaca:
„Când a murit un trecător pe lângă poligonul de la Bulboaca în 2007, fostul Președinte Vladimir Voronin imediat l-a demis pe Ministrul Apărării de atunci, deși vina lui era mai mult decât discutabilă. Pentru că atunci aveam stat, acum - o gașcă de inadecvați ne-a capturat statul”.
Fluxul de știri
0