Analize și opinii
Pe site-ul Sputnik Moldova găsiți întotdeauna comentarii ale experților cu privire la evenimentele politice de actualitate, precum și analize ale fenomenelor sociale și economice care se produc în țară.

Yaël Braun-Pivet a venit la Chișinău ca să spună minciuni de la tribuna legislativului

© Photo : Parlamentul Republicii MoldovaPreședinta Adunării Naționale a Republicii Franceze, Yaël Braun-Pivet
Președinta Adunării Naționale a Republicii Franceze, Yaël Braun-Pivet  - Sputnik Moldova, 1920, 30.06.2023
Președinta Adunării Naționale a Republicii Franceze, Yaël Braun-Pivet
Abonare
Președintele legislativului francez efectuează o vizită oficială la Chișinău fiind prima vizită a unui președinte al Adunării Naționale a Franței în R. Moldova în cei 31 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice moldo-franceze
CHIȘINĂU, 30 iun - Sputnik. Președintele Adunării Naționale a Franței, Yaël Braun-Pivet, în timpul discursului de la tribuna centrală a Parlamentului de la Chișinău, a lăudat guvernarea Maiei Sandu pentru progrese imaginare, pe care cetățenii moldoveni nu le cunosc, nu le resimt în niciun fel.
Această țață venită tocmai de la Paris ca să spună minciuni la Chișinău, crede că cetățenii moldovenii ar fi niște idioți.
În mod sigur că moldovenii își vor schimba în rău părerea față de verii lor francezi după discursul de astăzi al președintelui Adunării Naționale a Republicii Francezei, Yaël Braun-Pivet, ținut la tribuna centrală a Parlamentului de la Chișinău.
„Da, Republica Moldova se modernizează, se transformă, se pregătește să intre în Uniunea Europeană, iar Franța salută eforturile sale: cele pe care le-a realizat deja și cele pe care trebuie să le întreprindă pentru implementarea celor nouă recomandări ale Comisiei Europene. Evaluarea verbală recentă, din partea CE, a progreselor realizate de țara dumneavoastră este, de asemenea, foarte pozitivă și eu mă bucur de acest fapt”, a adăugat țața Yaël Braun-Pivet.
Deja este o axiomă: cum la Chișinău vine la putere un partid care înrăutățește nivelul de trai al moldovenilor (deloc întâmplător aceste partide sunt proeuropene, prooccidentale și neapărat antimoldovenești sau antiromânești – cum vreți sau și una, și alta), cum imediat occidentalii laudă acest partid.
“Modernizare, transformări, realizări, progrese” – unde ați văzut de acestea în Moldova? Doar un politician ipocrit poate afirma asta.
De ce Yaël Braun-Pivet a trebuit să vină tocmai de la Paris ca să spună niște minciuni ordinare în Parlamentul de la Chișinău, căci astfel de politicieni avem și noi aici? Mai rău, ai noștri toți sunt astfel.
Fluxul de știri
0