Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Un câine candidat pentru primăria orașului Toronto

© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Accesați arhiva multimediaCâine
Câine - Sputnik Moldova, 1920, 26.06.2023
Câine
Abonare
Țăcăneli progresiste. Toronto, cunoscutul oraș canadian, s-ar putea să aibă primar un câine. Desigur, nu orice câine, ci un câine progresist și ecologist.
BUCUREȘTI, 26 iun -Sputnik. După ce fostul primar al orașului a trebuit să își dea demisia în urma unei relații extraconjugale, alegerile anticipate au adunat un număr impresionant de candidați.
Nu mai puțin de 102 candidați se vor găsi pe buletinele de vot din orașul canadian cu o populație de 3 milioane de locuitori.
Însă cel mai pitoresc candidat este câinele Molly, un câine care candidează cu un program, desigur, stabilit de stăpânul său: să nu se mai foloseacă sare pentru dezghețarea străzilor, sarea putând să rănească lăbuțele animalelor ieșite la plimbare.
Un automobil a intrat în mulțime în Toronto, Canada - Sputnik Moldova, 1920, 24.04.2018
Accidente
Tragedie cumplită la Toronto, soldat cu zeci de morți și răniți - Video
În cazul în care va fi ales, va avea statutul de ”primar onorific”, primarul efectiv fiind stăpânul câinelui- cel care și-a asumat formal candidatura.
În campania sa, câinele ”propune”, de asemenea, o soluție pentru locuințele inaccesibile, o majorare a impozitelor pentru întreprinderile de miliarde de dolari și interzicerea sistemelor de încălzire pe bază de combustibili fosili în noile locuințe și clădiri comerciale.
Fluxul de știri
0