România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Dragnea: SUA vrea să instaleze rachete nucleare în România

© AP Photo / Raed KrishanLiviu Dragnea
Liviu Dragnea - Sputnik Moldova, 1920, 24.06.2023
Abonare
Fostul președinte al Partidului Social Democrat susține că actuala coaliție PNL-PSD nu se va destrăma, pentru că SUA nu va permite acest lucru, întrucât ea servește intereselor americane în România.
BUCUREȘTI, 24 iun – Sputnik. Liviu Dragnea spune că actuala coaliție PNL-PSD nu se va rupe, pentru că America a stabilit că România e o țară care e vasal 100% SUA pe primul loc în UE.
”Și au găsit aceste două formațiuni politice care execută orice și care nu au voie să se despartă. Trebuie să stea împreună, să fie ajutate să mai câștige o dată alegerile, păcălind românii, pentru că România a devenit de importanță crucială pentru SUA, vorbim de ceea ce se întâmplă în Ucraina”, a declarat fostul lider PSD.
Dragnea a vorbit apoi despre un editorial al unui jurnalist american care cita la rândul său niște interviuri în care se vorbea clar de informații despre decizia SUA de a amplasa rachete nucleare în Polonia și România.
”Aveți impresia că aici ar lăsa pe cineva de capul lui, să facă ce vrea? Și atunci nu pot lăsa să se despartă, pentru că dacă pleacă fiecare de capul lui nu mai pot spera într-o majoritate care, oricum, e greu de realizat”, a explicat Liviu Dragnea.
Fluxul de știri
0