România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Case la preț infim: unde se află ele

© Photo : Miroslav RotariSat
Sat - Sputnik Moldova, 1920, 24.06.2023
Abonare
În satele găsesc case la prețuri sub 10000 de euro. Ele sunt case vechi, însă terenurile care vin la pachet au suprafețe generoase. Despre ce este vorba.
BUCUREȘTI, 24 iun – Sputnik. Din cauza pandemiei, care ne-a obligat să stăm în case, mulți oameni de la oraș s-au gândit să își cumpere case la țară, bucurându-se, astfel, de o mai mare libertate.
Chiar dacă pretențiile proprietarilor au crescut în ultimii ani și cer o căruță de bani pentru casele din chirpici, se mai găsesc și chilipiruri pe site-urile de anunțuri.
În satul Câmpeni din comuna Amaru din județul Buzău, pentru o casă construită în anul 1930, proprietarul cere suma de 10000 de euro.
Casa are cinci camere, este din paiantă și are un teren de peste 2.200 de mp. O oră și 25 de minute se fac cu mașina de la Universitate din București și până în Câmpeni.
Un alt proprietar vinde chiar două case la prețul de 10.000 de euro.
Acestea sunt construite din cărămidă și se află în comuna satul Martalogi din comuna Hârsești, județul Argeș.
Tot 10.000 de euro se cer pentru o casă bătrânească din Oravița. În anunț se menționează că fundația casei este din piatra, pereții din cărămidă, iar acoperișul din tablă.
Cu 4.600 de euro a fost scoasă la vânzare o casă veche construită în 1960, în Strejeștii de Sus, județul Olt, scrie economica.net.
Fluxul de știri
0