România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Autotirățile române monitorizează situația din Rusia

© Sputnik / OsmatescoВизит премьер-министра Румынии Марчела Чолаку в Кишинев
Визит премьер-министра Румынии Марчела Чолаку в Кишинев - Sputnik Moldova, 1920, 24.06.2023
Abonare
Premierul României a transmis sâmbătă, 24 iunie 2023, că autoritățile române monitorizează îndeaproape situația din Rusia, în deplină cooperare cu Aliații.
BUCUREȘTI, 24 iun – Sputnik. Marcel Ciolacu spune că toate autorităţile române monitorizează îndeaproape situaţia din Rusia, în deplină cooperare cu NATO.
”Sunt informat permanent de Ministerul Apărării şi MAE cu privire la situaţie. Suntem în coordonare cu aliaţii noştri", a scris Ciolacu pe Twitter.
La rândul său, președintele României, Klaus Iohannis, a transmis că autoritățile române monitorizează îndeaproape evoluția evenimentelor din Rusia.
”Sunt permanent informat despre dezvoltări. Suntem în contact constant cu Aliații”, a transmis Iohannis.

Președintele rus, Vladimir Putin, a declarat în cursul dimineții de sâmbătă, 24 iunie 2023, că Rusia duce astăzi o luptă grea pentru viitorul său și respinge agresiunea neonaziștilor și a stăpânilor lor.
Vladimir Putin a transmis că că toți cei care au organizat și pregătit rebeliunea militară, care au ridicat armele contra camarazilor lor de arme au trădat Rusia și vor fi trași la răspundere pentru asta.
Îi invit pe cei care sunt târâți în această crimă să nu facă greșeala fatală și tragică, ci să facă singura alegere corectă – să nu mai participe la acțiunile criminale.
Fluxul de știri
0