Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Biden a decis brusc să se întoarcă în timp

© Sputnik / Stringer / Accesați arhiva multimediaЕжегодное обращение президента США Байдена к конгрессу
Ежегодное обращение президента США Байдена к конгрессу - Sputnik Moldova, 1920, 20.06.2023
Abonare
Președintele Joe Biden promite că va conserva 30% din resursele de pământ și apă din SUA „până în 2020”
CHIȘINĂU, 20 iun - Sputnik. Președintele american Joe Biden, în timpul discursului său din California, „într-un mod ciudat” a promis că va salva „până în 2020” 30% din toate resursele de pământ și apă din SUA, scrie Fox News.

„Și poate cel mai important, ceea ce am promis: până în 2020, vom economisi 30% din toate suprafetele de pământ și apă (resurse - n.red.) aflate sub jurisdicția Statelor Unite și, în același timp, vom reduce emisiile pentru a reduce impactul asupra climei”, a spus Biden la adunarea de la Palo Alto Preserve .

Biden a preluat mandatul în 2021, după ce a câștigat alegerile prezidențiale din noiembrie 2020.
Potrivit Fox, un buletin informativ al Casei Albe din martie a acestui an se vorbește despre planurile actualei administrații de a economisi 30% din resursele de pământ și apă ale țării până în 2030, pentru care se preconizează să investească mai mult de un miliard de dolari în inițiative de mediu. .
Actualul șef al Casei Albe, care are deja 80 de ani, a devenit cel mai bătrân președinte american din istorie. Intră în mod regulat în situații ridicole.
Fluxul de știri
0