Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Unul dintre principiile de bază ale economiei rusești este deschiderea - Putin

© Sputnik / Ilya PitalevRubla – moneta națională a Federației Ruse
Rubla – moneta națională a Federației Ruse - Sputnik Moldova, 1920, 16.06.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Putin a calificat cursul spre deschiderea economiei drept unul dintre principiile importante pentru Rusia.
CHIȘINĂU; 16 iun – Sputnik. Cursul spre deschiderea economiei este un principiu important pentru Rusia, în pofida dificultăților din anul trecut, țara nu s-a îndreptat pe calea autoizolării, ci, dimpotrivă, a extins contactele cu țările și regiunile de încredere, a declarat președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, la Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg.
"Cursul spre deschiderea economiei este, fără îndoială, al cincilea principiu important al nostru. În pofida tuturor dificultăților din anul trecut, noi nu ne-am îndreptat pe calea autoizolării", a menționat el.
Șeful statului a adăugat că Rusia, dimpotrivă, a extins contactele cu țările și regiunile de încredere, responsabile, care astăzi „acţionează ca locomotive, motoare ale economiei mondiale”.
Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg are loc în perioada 14-17 iunie. RIA Novosti este partener media și agenție Photo Host a forumului.
Fluxul de știri
0