Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Măsuri de securitate digitală „fără precedent” la Forumul Economic de la Sankt Petersburg

© Фотохост-агентство РИА Новости / Accesați arhiva multimediaПодготовка конгрессно-выставочного центра "Экспофорум" к ПМЭФ-2023
Подготовка конгрессно-выставочного центра Экспофорум к ПМЭФ-2023 - Sputnik Moldova, 1920, 16.06.2023
Abonare
Organizatorii forumului economic de la Sankt Petersburg au avertizat cu privire la posibile probleme legate de conexiunea la internet.
BUCUREŞTI, 16 iun – Sputnik.Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a lăudat măsurile de securitate digitală „fără precedent” la Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg (SPIEF), după ce organizatorii au avertizat cu privire la o posibilă întrerupere a internetului mobil la eveniment.
Asigurarea securităţii rețelelor digitale este o practică standard în organizarea unui eveniment de mare anvergură, a declarat oficialul rus jurnaliștilor vineri dimineață.
„Inamicul acționează ostentativ și continuă să încerce să provoace pagube. De aceea este atât de important să fim vigilenți și mobilizați în această privinţă și să luăm toate măsurile de precauție”, a adăugat Peskov, citat de RT.
Peskov nu a dat detalii despre presupusele acțiuni „inamice”, reiterând în schimb recomandarea organizatorului SPIEF, Roscongress, de a utiliza rețeaua locală wi-fi pentru accesarea internetului.
Roscongress a avertizat vineri că pot exista întreruperi temporare ale traficului de internet mobil la SPIEF. A fost menţionată drept cauză „lucrările tehnice” care afectează infrastructura operatorilor de telefonie mobilă.
SPIEF este una dintre cele mai importante întruniri anuale găzduite de Rusia. Evenimentul din acest an a început miercuri și este programat să se desfășoare până sâmbătă. Tema principală în acest an este „dezvoltarea suveranităţii ca bază pentru o lume justă”.
Fluxul de știri
0