Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Șeful diplomației ungare participă la Forumul de la Sankt Petersburg

© AFP 2024 / ADEM ALTANPéter Szijjártó
Péter Szijjártó - Sputnik Moldova, 1920, 15.06.2023
Abonare
Ministrul de externe maghiar participă la Forumul economic al Rusiei cu tema „Dezvoltarea suverană ca bază a unei lumi juste: unirea forțelor pentru generațiile viitoare”
Bruxelles, 15 iun – Sputnik. Ministrul maghiar al afacerilor externe și al comerțului, Peter Szijjarto, va participa la Forumul Economic Internațional de la Sankt Petersburg (SPIEF), conform programului forumului.
Astfel, este anunțat că înalt diplomatul maghiar va participa la sesiunea „Energia pentru secolul 21: provocările de astăzi ca oportunități pentru mâine”, care începe la ora 15.00, joi, ora Moscovei.
Cel de-al 26-lea Forum Economic Internațional din Sankt Petersburg (SPIEF) – evenimentul anual de prezentare economică și de afaceri al Rusiei – are loc în perioada 14-17 iunie. Tema forumului din acest an este: „Dezvoltarea suverană ca bază a unei lumi juste: unirea forțelor pentru generațiile viitoare”.
Fluxul de știri
0