Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Înregistrare audio scandaloasă cu șefa Procuraturii Anticorupție

© Sputnik / OsmatescoVeronica Dragalin
Veronica Dragalin - Sputnik Moldova, 1920, 14.06.2023
Veronica Dragalin
Abonare
Conform unei înregistrări audio care a apărut pe rețele de socializare șefa Procuraturii Anticorupție încearcă să intimideze oamneii din cadrul procuraturii
CHIȘINĂU, 14 iun - Sputnik. Pe rețelele de socializare circulă o înregistrare scandaloasă a unei părți dintr-o intervenție a șefei PA, Veronica Dragalin, care ar fi amenințat oamenii pe care ea îi consideră corupți din organele procuraturii cu mascați în casă și cu copii speriați la ora 6 dimineața, chiar în prezența dânsei.
„Eu nu am răbdare să intru eu personal cu echipe de mascați, la cineva în casă, la ora 6 dimineață, față de copiii voștri, soțiile, soții voștri, să fiți arestați, puși în cătușe și trimiși la închisoare”, a declarat Dragalin, la ședință, conform scurgerii.
Procuratura Anticorupție a confirmat autenticitatea înregistrării, iar șefa PA, Veronica Dragalin, i-a îndemnat pe cei care au captat declarația ei „în mod ilegal” să publice întregul său discurs de la acea ședință.
Fluxul de știri
0