Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin i-a felicitat pe locuitorii țării de Ziua Rusiei

© Sputnik / Gavriil Grigorov / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин провел совещание с членами правительства РФ
Президент РФ В. Путин провел совещание с членами правительства РФ - Sputnik Moldova, 1920, 12.06.2023
Abonare
Președintele Putin: Ziua Rusiei consemnează continuitatea istoriei seculare.
CHIȘINĂU, 12 iun – Sputnik. Președintele Vladimir Putin a felicitat poporul țării de Ziua Rusiei.
„Această sărbătoare de stat consemnează continuitatea istoriei seculare, măreția și gloria patriei, afirmă unitatea poporului nostru multinațional, devotamentul nostru față de țară, atitudinea spirituală plină de căldură față de patria noastră iubită”, a spus șeful statului la ceremonia de decernare a distincțiilor de stat.
Președintele rus a subliniat că patriotismul și responsabilitatea pentru soarta patriei le-au fost lăsate rușilor drept moștenire de către strămoșii lor, care au numit tradițiile sacre.
El a menționat că aceste sentimente pătrunzătoare sunt greu de transmis în cuvinte, dar sunt înțelese și apropiate pentru toți rușii.
„Astăzi, într-o perioadă dificilă pentru Rusia, ele unesc și mai mult, mai puternic societatea noastră, servesc drept sprijin de încredere pentru eroii noștri, participanții la operațiunea militară specială”, a spus Putin.
După cum a subliniat președintele Rusiei, generațiile anterioare au obținut „victorii de muncă și militare cu adevărat grandioase” și anume acum locuitorii țării conștientizează deosebit de acut semnificația realizărilor, unității și determinării ferme a strămoșilor lor de a apăra Rusia, de a munci pentru binele comun și prosperitatea țării.
Fluxul de știri
0