Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peskov, despre planurile Occidentului de a îndepărta Rusia de pe piața energiei nucleare

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaЕжегодная пресс-конференция президента России Владимира Путина
Ежегодная пресс-конференция президента России Владимира Путина - Sputnik Moldova, 1920, 11.06.2023
Abonare
Linia de izolare a Rusiei o constantă absolută pentru SUA și Marea Britanie, a declarat Dmitrii Peskov.
CHIȘINĂU, 11iun - Sputnik. Linia de izolare a Rusiei este o constantă absolută pentru Statele Unite și Marea Britanie, în condițiile acestor încercări, Federația Rusă rezistă de destul de mult timp, a spus secretarul de presă al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov , comentând planurile acestor țări de a se opune Rusiei pe piața globală a energiei nucleare.
„Linia de a ne izola țara este o constantă absolută pentru politica externă atât a Statelor Unite, cât și a Marii Britanii. Și asta se întâmplă de mai bine de un deceniu, așa că trăim în condițiile acestor încercări de destul de mult timp", a spus Peskov într-un interviu.
Statele Unite și Marea Britanie au anunțat anterior un nou parteneriat economic, care va avea ca scop, printre altele, contracararea Rusiei pe piața energiei nucleare.
Peskov a comentat și acțiunile soldaților ruși în zona NVO în timpul contraofensivei ucrainene. Secretarul de presă prezidențial a spus că soldații ruși dau dovadă de eroism și perseverență, fragmentul a fost publicat în cadrul programului Moscova, Kremlinul, Putin. „Totul este despre eroismul și perseverența soldaților noștri”, a spus Peskov.
Fluxul de știri
0