România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

România, victorie la ONU: poate lăsa bicicletele în parcare

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaФлаг у Штаб-квартиры ООН
Флаг у Штаб-квартиры ООН - Sputnik Moldova, 1920, 08.06.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Diplomaţia românească a obţinut o "victorie" la sediul Organizaţiei Naţiunilor Unite, și anume permisiunea ca lumea să își parcheze bicicletele la sediul ONU
BUCUREȘTI, 8 iun – Sputnik. Luca Niculescu, secretar de Stat în cadrul Ministerul Afacerilor Externe și Coordonator Național pentru procesul de aderare a României la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE), a publicat pe pagina sa de Twitter un mesaj de felicitare la adresa ambasadorului Cornel Feruţă, secretar de stat pentru afaceri globale și strategii diplomatice, pentru "victoria" obţinută la ONU, în New York, aceea de a parca bicicletele lângă sediul instituției.
"De Ziua Mondială a Bicicliştilor, avem un subiect bun cu privire la o victorie diplomatică. Ambasadorul român Cornel Feruţă, alături de alţi câţiva colegi, au avut succes cu iniţiativa lor pentru a parca biciclete la sediul Naţiunilor Unite. Stand-uri pentru biciclete au fost instalate în faţa clădirii principale. O muncă excelentă, Cornel!", a scris Luca Niculescu pe contul său de socializare.
Despre acest subiect fenomenal și de o importanță strategică a scris şi ambasadorul Cornel Feruţă.
"Am discutat cu jurnaliştii irlandezi de la RTE News despre mobilitatea prietenoasă cu mediul şi despre accesul cu biciclete la ONU. Dincolo de orice gest festiv în timpul Zilei Mondiale a Bicicliştilor, trebuie să continuăm să conectăm obiectivele noastre politice ambiţioase cu trendurile în continuă mişcare de la nivelul societăţii", a scris Cornel Feruţă.
Fluxul de știri
0