Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Candidat democrat la președinţia SUA spune că va promova pacea cu Rusia și China

© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Accesați arhiva multimediaВашингтон перед инаугурацией Д.Трампа
Вашингтон перед инаугурацией Д.Трампа - Sputnik Moldova, 1920, 07.06.2023
Abonare
Candidatul democrat la președinţia SUA Robert Kennedy Jr. a declarat luni că dorește restabilirea păcii cu Rusia și China și competiţia sănătoasă în plan economic cu cele două ţări.
BUCUREŞTI, 7 iun – Sputnik.„Să avem pace cu Rusia. Să avem pace cu China. Și să ne bucurăm cu toții de prosperitatea oferită de competiția economică sănătoasă”, a spus Robert Kennedy Jr., potrivit Sputnik Internaţional.
Chinezii nu vor să fie în război cu SUA, ei vor doar să le ofere un nivel de trai mai bun poporului lor, a adăugat candidatul democrat la președinţia SUA. De asemenea, Kennedy consideră că conflictul din Ucraina este un război prin procură.
Candidatul democrat a vorbit pe Twitter Spaces, după ce a fost invitat de Elon Musk.
Musk a început să găzduiască candidați la președinția SUA în spațiile sale de Twitter pentru a promova libertatea de exprimare. În urmă cu o săptămână, antreprenorul l-a găzduit pe candidatul republican la președinție Ron DeSantis, care și-a anunțat oferta pe Twitter și a strâns 8,2 milioane de dolari – o sumă record din contribuții pentru campania sa.
Fluxul de știri
0