Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

SUA: un accident învăluit în mister

© AP Photo / Julio CortezCapitoliu și drapele SUA
Capitoliu și drapele SUA - Sputnik Moldova, 1920, 05.06.2023
Abonare
SUA: un accident învăluit în misterAccidentul aviatic din SUA, ridică semne foarte serioase de întrebare: un accident sau un veritabil atentat?
BUCUREȘTI, 5 iun -Sputnik. Avionul care s-a prăbușit în Statele Unite în circumstanțe misterioase a aparținut companiei Encore Motors din Melbourne, înregistrată în Florida și aparținea unui influent finanțator al campaniilor lui Donald Trump.
Șeful companiei, John Rumpel, a spus că la bord se aflau fiica lui, o nepoată de doi ani și dădaca acesteia. Capacitatea avionului era însă de 12 pasageri.
Aparatul Cessna decolase de pe aeroportul din Elizabethton, Tennessee, şi ar fi trebuit să aterizeze pe aeroportul Long Island MacArthur din New York.
Armata americană a încercat să îl contacteze pe pilot, însă acesta nu a răspuns apelurilor. Avionul s-a prăbuşit ulterior în apropiere de George Washington National Forest din Virginia, fiind escortat de avioane de luptă americane.
Avionul Cessna părea să zboare cu pilot automat, potrivit unei surse. Un oficial a precizat că prăbuşirea avionului nu a fost cauzată de avioanele de luptă care îl urmăreau.
The Daily Beast atrage atenția asupra faptului că Rumple și soția lui au donat sute de mii de dolari pentru campaniile electorale ale lui Trump în ultimii ani.
Fluxul de știri
0