Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Polonia i-a trimis Moldovei 6 avioane cu arme și muniții

© Photo : Twitter / Mariusz KamińskiAjutor de arme, muniții și echipamente militare a fost adus la Chișinău pentru Moldova din partea Poloniei
Ajutor de arme, muniții și echipamente militare a fost adus la Chișinău pentru Moldova din partea Poloniei - Sputnik Moldova, 1920, 01.06.2023
Ajutor de arme, muniții și echipamente militare a fost adus la Chișinău pentru Moldova din partea Poloniei
Abonare
Șeful Ministerului Afacerilor Interne al Poloniei a anunțat despre transmiterea unui lot impunător de arme și echipamente către Moldova.
CHIȘINĂU, 1 iunie - Sputnik. Moldova a primit din partea Poloniei un transport de arme, muniții și echipamente. Anunțul a fost făcut de ministrul Afacerilor Interne al Poloniei, Mariusz Kaminski.
„Moldova independentă și suverană care rezistă tentativelor de destabilizare internă are nevoie de sprijinul nostru”, a scris Kaminski pe Twitter.
Potrivit lui, acesta a fost motivul deciziei de a dona Poliției moldovenești „o încărcătură uriașă”, expediată cu două avioane Hercules și patru avioane CASA.
Kaminski a mai precizat că avioanele au transportat în Moldova „arme, muniții și echipamente de la serviciile (poloneze – n.red.) din subordinea Ministerului Afacerilor Interne”.
Fluxul de știri
0