Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Medvedev a cerut ca practicile neo-coloniale să fie lăsate în trecut

© Sputnik / Dmitry Astakhov / Accesați arhiva multimediaПремьер-министр РФ Дмитрий Медведев
Премьер-министр РФ Дмитрий Медведев - Sputnik Moldova, 1920, 31.05.2023
Abonare
Medvedev: practicile neo-coloniale persistente ar trebui să fie lăsate pentru totdeauna în trecut
Practicile neo-coloniale rămase ar trebui să rămână pentru totdeauna în trecut și, în sfârșit, să cedeze loc unei ordini mondiale multipolare, a declarat miercuri președintele Rusiei Unite, Dmitri Medvedev.

„Tema luptei împotriva neocolonialismului nu este doar relevantă, ci rămâne una dintre cele mai acute, poate destul de moderne probleme ale vieții politice actuale... Este evident că practicile neo-coloniale dăunătoare persistente ar trebui să rămână pentru totdeauna în trecut și în cele din urmă să cedeze loc unei ordini mondiale multipolare", a declarat Medvedev la reuniunea comitetului internațional de organizare al asociației informale a partidelor politice și a forțelor publice „Forumul susținătorilor luptei împotriva practicilor moderne ale neo-colonialismului. "

Medvedev a adăugat că ar trebui să ne străduim să facem din lume un loc mai corect. "Din păcate, nu poate fi numit echitabil acum. Sarcina noastră este să protejăm dreptul sacru al oamenilor de a-și determina în mod independent propria cale de dezvoltare în fiecare țară specifică, cu respectarea necondiționată a normelor de drept internațional general acceptate și pe baza Cartei ONU", el a spus.
Fluxul de știri
0