Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Kolokoltsev, despre cooperarea dintre Rusia și Arabia Saudită

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин принял участие в расширенном заседании коллегии МВД РФ
Президент РФ В. Путин принял участие в расширенном заседании коллегии МВД РФ - Sputnik Moldova, 1920, 28.05.2023
Abonare
Kolokoltsev: cooperarea dintre Rusia și Arabia Saudită se va extinde de dragul stabilității
CHIȘINĂU, 28 mai - Sputnik. Cooperarea dintre agențiile de aplicare a legii din Rusia și Arabia Saudită se va extinde în numele securității și stabilității în țări, a declarat ministrul rus de interne Vladimir Kolokoltsev.
Potrivit ministrului, în cursul negocierilor cu omologul saudit, a fost posibil să se convină de dezvoltarea cooperării în multe domenii. Unul dintre ele este schimbul de informații cu privire la mișcarea și finanțarea terorimului și extremismului.
Cu toate acestea, miniștrii celor două țări au decis să își unească forțele în lupta împotriva drogurilor și a criminalității informaționale.

„Ne-am determinat cu adevărat căile noastre de cooperare ulterioară și am decis că cooperarea se va extinde și se va aprofunda de dragul securității și stabilității în țările noastre”, a declarat Kolokoltsev într-un interviu pentru Vesti .

Şeful poliţiei ruse, Kolokoltsev, a fost la Riad săptămâna aceasta, unde, printre altele, a discutat despre cooperarea forţelor de ordine cu omologul său saudit.
De asemenea, la invitația ministrului Afacerilor Interne al Arabiei Saudite, Abdelaziz bin Saud bin Nayef Al Saud, Kolokoltsev a vizitat o serie de unități ale Ministerului Afacerilor Interne al Regatului.
Fluxul de știri
0