Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ion Chicu o trimite pe Maia Sandu la mănăstire

© Sputnik / Rodion ProcaIon Chicu
Ion Chicu - Sputnik Moldova, 1920, 25.05.2023
Ion Chicu
Abonare
Fostul premier moldovean publică azi un mesaj critic în adresa președintelui Maia Sandu
CHIȘINĂU, 25 mai - Sputnik. Ion Chicu, fostul premier moldovean, publică azi un nou răvaș foarte critic în adresa președintelui Maia Sandu, cu titlul „Până la arsul cărților n-a mai rămas mult”
„Mă întreb, ce plăcere sadică poate avea un om din dezbinarea și învrăjbirea altor oameni? Ce satisfacție poate avea un om, din umilirea și batjocorirea altor oameni? Ce soi de om este ființa, care la 9 mai depune flori cu tot alaiul de jurnaliști, iar peste câteva zile interzice această Sărbătoare?”, întreabă Chicu.
El mai exprimă încă o nedumerire: „de ce este necesar să interzici la câteva sute de mii de concetățeni să sărbătorească o dată istorică, atunci când ei consideră necesar de sărbătorit? Pentru ce, pentru cine? Sunt sigur că acei mulți, care celebrează conștient această sărbătoare pe 8 mai, nu au nimic împotriva celorlalți, care omagiază milioanele de vieți pierdute și sărbătoresc Victoria asupra fascismului pe 9 mai”.

„Ce plăcere sadică ai din a da cap în cap oamenii, Omule? Cât mai ai să dezbini acest popor și așa împrăștiat prin lume? Ieși cu măcar ceva omenesc în fața oamenilor, care te-au crezut și te mai cred. De ce doar ură și răutate lași din urmă?️

Mergi, Maia, la o Mănăstire, discută cu oamenii care se îngrijesc de sufletele noastre. Fă măcar ceva plăcut semenilor si pe placul lui Dumnezeu, Omule”, scrie Ion Chicu.

Postarea sa se termină cu așa un post scriptum: „Este evident, că și această acțiune inumană a Maiei Sandu și acoliților săi este lansată exclusiv pentru a acoperi crimele grave pe care comit împotriva poporului și statului nostru. Este evident, că toate legile inumane si criminale adoptate de această grupare criminală trebuie să fie anulate de următoarea guvernare”.
Fluxul de știri
0