Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Aliev, despre premisele normalizării relațiilor dintre Baku și Erevan

© Sputnik / Илья Питалев / Accesați arhiva multimediaPreședintele Azerbaidjanului, Ilham Aliev
Președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliev - Sputnik Moldova, 1920, 25.05.2023
Președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliev
Abonare
Președintele Azerbaidjanului, Aliev, a vorbit despre existența premiselor pentru normalizarea relațiilor dintre Baku și Erevan.
CHIȘINĂU, 25 mai – Sputnik. Există premise serioase pentru normalizarea relațiilor dintre Azerbaidjan și Armenia, în baza recunoașterii reciproce a integrității teritoriale, a declarat joi președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliev, la ședința extinsă a Consiliului Suprem al Uniunii Economice Eurasiatice, comunică RIA Novosti.
„Cooperarea Azerbaidjanului cu țările membre ale UEEA, cu excepția Armeniei, se dezvoltă cu succes pe parcursul a 30 de ani. Există premise serioase pentru normalizarea relațiilor dintre Azerbaidjan și Armenia, în baza recunoașterii reciproce a integrității și suveranității teritoriale. Astăzi, la inițiativa părții ruse, va avea loc o întâlnire trilaterală a președinților Rusiei și Armeniei și ai Azerbaidjanului”, a menționat șeful statului azer.
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 25.05.2023
Rusia
Putin a menționat cooperare reușită în cadrul UEEA
Fluxul de știri
0