Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Șeful Consiliului Național al Austriei va efectua o vizită oficială la Chișinău

© Sputnik / Vladimir Fedorenko / Accesați arhiva multimediaWolfgang Sobotka
Wolfgang Sobotka - Sputnik Moldova, 1920, 15.05.2023
Abonare
Politicianul austriac se va întâlni la Chișinău cu conducerea Republicii Moldova și cu reprezentanții forului legislativ.
CHIȘINAU, 15 mai - Sputnik. Președintele Consiliului Național al Republicii Austria, Wolfgang Sobotka, va efectua o vizită oficială la Chișinău. Aceasta este prima vizită în Republica Moldova a Președintelui Parlamentului austriac în 31 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre cele două țări, transmite serviciul de presă al Parlamentului.
Marți, 16 mai, politicianul austriac se va întâlni cu conducerea Republicii Moldova: Președintele Maia Sandu, Președintele Igor Grosu și Prim-ministrul. Dorin Rechan.
În plus, Wolfgang Sobotka se va întâlni cu vicepreședintele Comisiei parlamentare pentru politică externă și integrare europeană, Ion Groza, și cu membrii Grupului de prietenie cu Republica Austria.
Programul vizitei oficiale mai include întâlniri cu viceprim-miniștri, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene Nicu Popescu și ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare Vladimir Bolea, precum și cu reprezentanți ai comunității evreiești.
Fluxul de știri
0