România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Sorin Ovidiu Vîntu: România e un laborator pentru toate ideile nenorocite

© AP Photo / Vadim GhirdaSorin Ovidiu Vântu
Sorin Ovidiu Vântu - Sputnik Moldova, 1920, 14.05.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Omul de afaceri român spune că autoritățile vor să scoată banii cash din circulație. Vântul susține că legea va fi adoptată în Parlament și că românii vor mai putea plăti numai cu cardul.
BUCUREȘTI, 14 mai – Sputnik. Sorin Ovidiu Vîntu a declarat că legea privind interzicerea banilor cash adoptată în Parlament și că românii vor mai putea plăti numai cu cardul, lucru care va duce la o serie de abuzuri prin popriri.
Proiectul prevede ca toate salariile să fie plătite pe card
”România e un laborator pentru toate ideile nenorocite. Scoaterea banilor cash din circulație e cea mai mare mârșăvie ce se poate întâmpla. Ca de obicei, România e un câmp de încercare pentru toate ideile nenorocite. Avem o clasă politică nenorocită”, a precizat Vîntu.
Acesta a avertizat că urmarea scoaterii banilor din circulație este subordonarea totală, orice sergent major de stradă îți poate bloca contul.
Mai exact, oricine e contra sistemului poate fi lăsat fără bani.
”Ați ieșit 200 de la manifestație? Sunteți filmați și ti se blochează contul. (...) Generație, e o porcărie, se încalcă dreptul la proprietate. Generație, e proprietatea ta. Unul din motivele luării acestei măsuri este prăbușirea sistemului banca din SUA, acolo inflația a dus ca populația să moară de foame”, spune Sorin Ovidiu Vîntu.
Fluxul de știri
0