Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Rusia a reluat zborurile cu Georgia și a anulat regimul de vize

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Accesați arhiva multimediaÎmbarcare în avion
Îmbarcare în avion - Sputnik Moldova, 1920, 10.05.2023
Abonare
Putin a anulat interdicția pentru companiile aeriene ruse de a efectua zboruri către Georgia și a anulat regimul de vize cu această țară.
CHIȘINĂU, 10 mai – Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin a anulat interdicția pentru companiile aeriene ruse de a efectua zboruri către Georgia, acest lucru este indicat într-un decret care a fost făcut public azi și mediatizat de presa din Rusia.
Decretul care anulează interdicția pentru zborurile spre Georgia și abolește regimul de vize cu această țară anulează un decret anterior din 21 iunie 2019, care instituia limite pentru călătorii și regim de vize.
Autoritățile de la Tbilisi au recunoscut că au refuzat să se aventureze în război cu Rusia, așa cum li se sugera din Occident.
Mai mulți politicieni georgieni au subliniat în repetate rânduri că datoria lor este să servească interesele propriilor țări și ale propriilor cetățeni.
Lingouri de aur - Sputnik Moldova, 1920, 10.05.2023
Economie
Unul important producător de aur din Rusia pleacă din Occident în Kazahstan
Fluxul de știri
0