Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Presa americană: banii primiți de familia Biden din România

© Sputnik / Stringer / Accesați arhiva multimediaЕжегодное обращение президента США Байдена к конгрессу
Ежегодное обращение президента США Байдена к конгрессу - Sputnik Moldova, 1920, 10.05.2023
Abonare
Inpolitics dezvăluie că presa americană pune întrebări despre transferuri bancare din România către familia Biden.
Bruxelles, 10 mai – Sputnik, Daniela Porovăț. În ajunul unui anunț făcut de republicani din Comisia de Supraveghere a Camerei Reprezentanților din SUA cu privire la acuzațiile aduse familiei președintelui Joe Biden, televiziunea națională americană NewsNation a aflat că aceștia se vor concentra asupra transferurilor bancare efectuate în principal din România către cel puțin 10 membri ai familiei și asociaților săi, în timp ce actualul președinte era vice-preşedinte, arată Inpolitics.
Două surse informate despre mersul anchetei au declarat în exclusivitate pentru NewsNation că parlamentarii republicani vor susține că transferurile bancare au fost făcute către membrii familiei, inclusiv fiul Hunter Biden, fratele James Biden și către nora văduvă Hallie Biden. Mai mulți membri republicani ai Comisiei de Supraveghere a Camerei sunt așteptați să prezinte dovezi ale tranzacțiilor bancare și ale transferurilor de bani efectuate din țări precum România și China.
Foarte multe mistere din politica românească din acea perioadă, precum supraviețuirea politică a lui Traian Băsescu, se vor lămuri dacă se dă de urma banilor trimiși din România către familia Biden.
Церемония присяги нового правительства под руководством Дорина Речана - Sputnik Moldova, 1920, 10.05.2023
Politică
Maia Sandu pleacă într-o călătorie peste ocean
Fluxul de știri
0