Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Chicu: partidul „Șor” e nociv, iar PAS e un partid criminal

© Sputnik / Mihai CarausIon Chicu
Ion Chicu - Sputnik Moldova, 1920, 10.05.2023
Abonare
Dictatura intră în ultima sa fază, iar partenerii Maiei de peste hotare, prin tolerarea acestui dezmăț juridic, dezamăgesc și decepționează orice cetățean al acestei țări, a scris Ion Chicu.
CHIȘINĂU, 10 mai - Sputnik. Ion Chicu, fostul premier moldovean, scrie pe pagina sa de Telegram că partidul "Șor" este o formațiune nocivă pentru Republica Moldova, dar prin modul cum este judecat astăzi la Curtea Constituțională, cu încălcarea oricăror norme constituționale, PAS-ul Maiei Sandu este de-a dreptul un partid criminal.
„Dictatura intră în ultima sa fază, iar partenerii Maiei de peste hotare, prin tolerarea acestui dezmăț juridic, dezamăgesc și decepționează orice cetățean al acestei țări, care are elementar discernământ și simț al demnității”, subliniază Chicu.
„Shame on you! (să vă fie rușine)” – astfel își încheie Chicu postarea pe marginea subiectului judecării partidului „Șor” la Curtea Constituțională.
Curtea Constituțională a RM - Sputnik Moldova, 1920, 10.05.2023
Politică
Azi Curtea Constituțională va decide soarta Partidului Șor într-o ședință închisă
Fluxul de știri
0