Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Nu vom admite revizuirea adevărului istoric

© Sputnik / OsmatescoOleg Vasnețov
Oleg Vasnețov - Sputnik Moldova, 1920, 09.05.2023
Oleg Vasnețov
Abonare
Mesajul de felicitare al Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, cu ocazia Zilei Victoriei.
Dragi veterani!
Stimați compatrioți!
Vă felicit din toată inima cu ocazia celei de a 78-a aniversări de la Victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei!
Astăzi ne amintim cu profund respect de soldații care au luptat pe front și de cei care au muncit în spatele frontului, apărând cu curaj libertatea și independența Patriei lor. Datorită curajului, demnității și unității popoarelor noastre, pământurile moldovenești au fost eliberate de cotropitorii germano-fasciști, iar continentul european a fost salvat de „ciuma cafenie”. Coeziunea, vitejia și forța sufletească a poporului sovietic multinațional sunt înscrise pentru totdeauna în cronica umanității. Amintirea sacră a eroilor Marelui Război pentru Apărarea Patriei este eternă.
Nu vom admite revizuirea adevărului istoric pentru satisfacerea încercărilor revanșiste ale adepților ideologiei nazismului. Vom continua să educăm generația tânără pentru a păstra legătura între vremuri și a cultiva valorile morale ale societății moderne.
Dragi prieteni!
Vă doresc din suflet tuturor sănătate, viață lungă, prosperitate și numai bine!
Fluxul de știri
0