Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Siria a fost reprimită în Liga Arabă

© Sputnik / Mikhail Voskresenskiy / Accesați arhiva multimediaПразднование победы Башара Асада на президентских выборах в Сирии
Празднование победы Башара Асада на президентских выборах в Сирии - Sputnik Moldova, 1920, 07.05.2023
Abonare
O nouă sfidare contra Occidentului colectiv: Siria, supusă sancțiunilor și presiunilor de către Vest, a fost reprimită, prin votul unanim al statelor membre, în Liga Arabă.
BUCUREȘTI, 7 mai -Sputnik. Ofensiva diplomatică a Damascului a fost încununată cu succes. După ani de izolare, din cauza presiunilor SUA și UE de a răsturna regimul Assad, Siria reușește să revină în principala organizație internațională a lumii arabe, Liga Arabă.
Ministrul de externe egiptean Sameh Shukri a deschis sesiunea convocată ”de urgență” duminică, la Cairo, pentru reprimirea Siriei în Liga Arabă.
”Avem responsabilitatea istorică de a fi alături de poporul sirian pentru a-l ajuta să întoarcă această pagină tristă a istoriei sale”, a declarat șeful diplomației egiptene.
Fluxul de știri
0