Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Discursul incoerent al lui Biden în timpul unui interviu i-a speriat pe americani

© Sputnik / Pavel Bednyakov / Accesați arhiva multimediaВыступление президента США Д. Байдена в рамках саммита G20 на Бали
Выступление президента США Д. Байдена в рамках саммита G20 на Бали - Sputnik Moldova, 1920, 07.05.2023
Abonare
Biden a șocat utilizatorii de Twitter cu un discurs incoerent în timpul unui interviu pentru MSNBC
CHIȘINĂU, 7 mai - Sputnik. Utilizatorii de Twitter s-au speriat pentru sănătatea președintelui american Joe Biden după ce au auzit discursul său neclar într-un interviu acordat MSNBC.
În timpul conversației, jurnalista Stephanie Rühle i-a cerut lui Biden să comenteze marele proiect de dezvoltare a infrastructurii Casei Albe în țară. Președintele a început să vorbească, dar discursul lui neclar era aproape de neînțeles.
„Creierul lui Biden a dispărut timp de 30 de secunde în timpul unui interviu MSNBC”, a scris Comitetul Național Republican (RNC) pe rețelele de socializare, atașând un extras.
„Predicțiile că nu va supraviețui primului său mandat sunt din ce în ce mai probabile”, a adăugat unul dintre abonați în comentarii.
"Iisuse Hristoase! Evident că i s-a întâmplat ceva. Urgent să-l examinăm!" — a răspuns utilizatorul sub pseudonimul Second Wind.
"Și nu este live. Emisiunea a fost preînregistrată și editată. Nu este potrivit pentru președinție. Mă întreb ce a fost în scenele tăiate?" spuse Joe Santangelo.
„Și vor ca Biden să conducă țara încă cinci ani. De ce mai suportăm asta?” a concluzionat Chris LHW.
În același interviu, șeful Statelor Unite a făcut o scăpare și a îndemnat să nu-l lase pe fostul lider american Barack Obama să câștige următoarele alegeri prezidențiale, confundându-l cu Donald Trump .
Fluxul de știri
0