România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Diana Șoșoacă: Maia Sandu face o politică împotriva României și Republicii Moldova

© Sputnik / Georgiana ArseneDiana Șoșoacă
Diana Șoșoacă - Sputnik Moldova, 1920, 05.05.2023
Abonare
Senatorul Diana Șoșoacă, președintele partidului S.O.S. România, a atras atenția asupra pericolului pe care îl reprezintă Maia Sandu atât pentru România, cât și pentru Republica Moldova
BUCUREȘTI, 5 mai – Sputnik. Senatorul Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, a avut o intervenție foarte dură la adresa Maiei Sandu într-o emisiune la BZI Live.
„Maia Sandu este un grav pericol la adresa stabilităţii din zonă. De ce non stop vine Maia Sandu la Bucureşti? Maia Sandu conduce autorităţile de la Bucureşti. Maia Sandu este reprezentanta puterii globaliste şi soroșiste, este numită de globalişti stăpâna acestei zone. Ea conduce întregul sistem românesc, îl conduce pe Iohannis. Ea este interpusa lui Joe Biden, Soroș şi tot sistemul. Trebuie să avem mare grijă. Maia Sandu a făcut o vizită la Oradea, acolo s-a întâlnit cu oficialităţi din Ungaria şi după au apărut statui în tot Ardealul. Din acel moment au început acţiuni în Transilvania. Bomba nu mai este aruncată de NATO, ci de Maia Sandu. Este cel mai mare pericol la adresa stabilităţii regiunii. Mă sperie gândul că ar putea participa la președinția României”, a declarat Diana Șoșoacă.
Ea mai spune că pericolul Maiei Sandu este inimaginabil și că ”am ajuns să fim conduşi de o doamnă care a fost pusă de Soroș la conducerea R. Moldova”. Senatorul român a atras atenția că sunt enorm de mulţi oameni în Moldova care sunt induşi în eroare şi manipulaţi, dar că ceea ce se întâmplă este schema care s-a derulat în România după 89.
”Au aceleaşi probleme şi aceleaşi metode de rezolvare. Republica Moldova este terminată, la fel şi România, suntem luaţi la pachet. 2024 este prea târziu. Prima mare unire a fost făcută cu sacrificiul suprem, de secole încercam să ţinem unită ţara asta şi vine Maia Sandu să distrugă tot? Cine este în spatele acestei distrugeri?”, a mai spus Diana Șoșoacă în aceeași emisiune.
Președintele S.O.S. România s-a mirat că poporul român nu vede că Maia Sandu face o politică care este împotriva României şi Republicii Moldova.
”Suntem în război oameni buni. Nu eu iau decizii şi nu emit decrete. Am făcut ceea ce trebuia să facă preşedintele României. Maia Sandu este un adevărat pericol pentru această pace pe care am reuşit să o menţinem cât am putut. Mesajele mele pentru Rusia au fost „nu atacaţi poporul român”, a mai spus senatorul român.
Fluxul de știri
0