Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a adresat un mesaj veteranilor și cetățenilor Moldovei în ajunul Zilei Victoriei

© Sputnik / Mikhail Klimentyev / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 04.05.2023
Vladimir Putin
Abonare
În ajunul Zilei Victoriei, Președintele Rusiei le-a transmis felicitări veteranilor Marelui Război pentru Apărarea Patriei și cetățenilor Moldovei.
CHIȘINĂU, 4 mai – Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, le-a transmis un mesaj de felicitare veteranilor Marelui Război pentru Apărarea Patriei și cetățenilor Republicii Moldova cu ocazia Zilei Victoriei.
„În anii de încercări grele ai războiului, unitatea popoarelor noastre a ajutat la zdrobirea ocupanților naziști, la salvarea Europei și a lumii de „ciuma cafenie”, a menționat președintele rus.
Putin a amintit despre necesitatea „de a păstra cu sfințenie tradițiile de prietenie și ajutor reciproc lăsate moștenire de tații și bunicii noștri, de a nu admite denaturarea adevărului istoric despre Marele Război pentru Apărarea Patriei”.
„Le doresc sincer tuturor veteranilor care trăiesc pe pământul moldovenesc sănătate, vigoare sufletească și longevitate, iar tuturor cetățenilor Republicii Moldova - pace și prosperitate”, este menționat în mesajul lui Putin.
Fluxul de știri
0