România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Diana Șoșoacă vrea relansarea dialogului dintre România și Federația Rusă

© Photo : oferit de Marius HoldeanSenator în Senatul României, Diana Șoșoacă
Senator în Senatul României,  Diana Șoșoacă - Sputnik Moldova, 1920, 04.05.2023
Abonare
Diana Șoșoacă sfidează cenzura și normele impuse de propaganda euro-atlantică clasei politice și vocilor publice din România și anunță că acceptă în calitate de demnitar invitația de a participa la o recepție a ambasadei ruse.
BUCUREȘTI, 4 mai -Sputnik. Senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă anunță că va participa la recepția organizată de Ambasada Federației Ruse din București, recepție organizată cu ocazia aniversării a 78 de ani de la victoria Aliaților împotriva puterilor Axei în cel de-al doilea război mondial.
”Participarea la un astfel de eveniment, deși blamată de susținătorii izolării Rusiei, este un bun prilej de reluare a dialogului pe o serie de teme sensibile rămase nesoluționate și care constituie în continuare sursa neîncrederii dintre poporul român și cel rus.
O Românie puternică este o Românie capabilă de dialog și de deschidere, de negociere și de afirmare, dincolo de limitările impuse de centrele de putere globaliste, ale căror interese nu coincid cu cele ale poporului român sau rus”, a transmis Biroul parlamentar al doamnei senator.
De asemenea, comunicatul menționează că ”este important să reținem că participarea la un eveniment nu implică neapărat o susținere a poziției politice sau a acțiunilor desfășurate de organizatorii evenimentului”.
Fluxul de știri
0