Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Presa mainstream românească: zid în jurul Maiei Sandu

© Sputnik / Rodion ProcaMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 03.05.2023
Abonare
Regimul de la Chișinău al Maiei Sandu are o explicație pentru toate eșecurile sale: ”opoziția e de vină”. Iar presa progresistă din România susține toată această narațiune. Acesta este și cazul companiei Air Moldova.
BUCUREȘTI, 3 mai -Sputnik. Presa mainstream, favorabilă regimului Maia Sandu din România vehiculează narațiunea conform căreia situația companiei Air Moldova, care și-a suspendat toate zborurile și a anulat vânzarea tuturor biletelor ar fi din pricina politicianului Ilan Șor, carte a părăsit de mai multă vreme țara.
Pentru platforma G4Media, această informație este dată ca sigură: criza se datorează exclusiv lui Ilan Șor și „influenței rusești”.
„Astăzi, compania aeriană Air Moldova, a depus în instanţă cererea de aprobare a restructurării accelerate a companiei, care este un plan de acţiuni, ce are drept scop evitarea falimentului companiei aeriene, soluţionarea problemelor existente şi acceptarea investiţiilor”, a anunţat Air Moldova.
În ultima perioadă, Air Moldova şi-a anulat mai multe curse. Compania aeriană a spus că i-au fost blocate conturile, astfel nu a avut posibilitatea să-şi achite serviciile ca ulterior să fie operate zborurile. Air Moldova a declarat că a ajuns în această situaţie din cauza unei condiţionări a băncii de a majora suma de depozit pentru garantarea rambursării biletelor neutilizate.
Fluxul de știri
0