Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ministrul român al armatei în vizită la Chișinău

© Sputnik / OsmatescoГлава Минобороны Румынии Ангел Тылвэр в Кишиневе
Глава Минобороны Румынии Ангел Тылвэр в Кишиневе - Sputnik Moldova, 1920, 03.05.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Se înmulțesc vizitele oficiale pe ruta București-Chișinău și retur. Ministrul Apărării Naționale din România se găsește într-o vizită de două zile în capitala Republicii Moldova.
BUCUREȘTI, 3 mai -Sputnik. Ministrul român al Apărării Naționale, Angel Tîlvăr se află într-o vizită de lucru la Chișinău, unde a avut deja întâlniri cu omologul său moldovean, Anatolie Nosatîi.
Potrivit unui comunicat al MApN, cei doi miniştri au discutat despre cooperarea bilaterală în domeniul apărării, dar şi teme asociate cooperării în context regional, NATO şi UE.
În cadrul întâlnirii a fost evidenţiată vizita recentă la Bucureşti a ministrului Apărării din Republica Moldova pentru participarea la prima ediţie a Black Sea Security Conference de sub umbrela Platformei Internaţionale Crimeea, co-organizată la Bucureşti de România şi Ucraina, pe 13 aprilie, precum şi reuniunea trilaterală România - Republica Moldova - Ucraina desfăşurată la nivelul ministerelor Afacerilor Externe şi ale Apărării, în marja aceluiaşi eveniment, precizează Ministerul român al Apărării Naționale.
Programul vizitei ministrului Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, la Chişinău cuprinde întrevederi cu preşedintele Maia Sandu, la sediul Preşedinţiei Republicii Moldova, cu Dorin Recean, prim-ministrul Republicii Moldova, la Casa Guvernului, şi cu Igor Grosu, preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, la sediul instituţiei, precum şi o vizită la sediul Brigăzii 1 infanterie motorizată, din municipiul Bălţi.
Fluxul de știri
0