Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Senatorul Diana Șoșoacă, acuzații grave la adresa SUA

© Sputnik / Georgiana ArseneDiana Șoșoacă
Diana Șoșoacă - Sputnik Moldova, 1920, 28.04.2023
Abonare
Senatorul Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, a declarant că SUA a încercat să-și creeze o zonă tampon anti-Rusia
Bruxelles, 28 apr – Sputnik. Senatorul de Iași Diana Șoșoacă a declarant la BZI LIVE cum încearcă Statele Unite ale Americii să transforme Polonia, Ungaria, Ucraina, Bulgaria și Slovacia în zonă tampon anti-Rusia
„Poporul american nu are legătură cu ceea ce face conducerea. Dacă nu sunt de acord cu americanii nu sunt pro-rusă. Este o gândire de manipulare făcută de Servicii. În loc să gândim exclusiv pentru noi, ei susţin că dacă nu ţin cu unii, sunt cu alţii. Dacă acuz un stat, nu înseamnă că fac politică altuia. Ţin cu România şi atât, vreau să nu mai aibă legătură cu nimeni, doar relaţii de bună vecinătate cu toți. Vreau să văd cum străinii trebuie să lucreze doar cu românii. Nu e discriminare asta. America şi-a făcut zonă tampon. Americanii nu acţionează lângă teritoriul lor, în jurul ţării lor nu este un pericol”, a declarat Diana Șoșoacă.
Președintele S.O.S. România afirmă chiar că SUA și-a creat o zonă tampon anti-Rusia din mai multe state. Acestea vor fi teritorii de atac, susține Diana Șoșoacă.
„Ungaria nu suportă acest lucru şi a respins. Ungaria se duce după propriul interes. Orban s-a dus şi a vorbit cu Putin, s-a dus la Bruxelles şi la Washington. Este o ţară mică, dar iese suverană şi independentă din acest război, iar România este distrusă. Toate scandalurile au acoperit traficul de armament din România. De o săptămână sunt sute de transporturi cu tancuri, blindate, armament au trecut spre R. Moldova. Nimeni nu vorbeşte, Iaşul a fost victima acestui trafic. În România sunt enorm de mulţi soldaţi americani. Uitaţi-vă la toate statele ce au ajuns pentru că au trecut americanii pe acolo. De ce niciodată niciun român nu a plâns pentru Siria, Irak, Afganistan şi Vietnam unde americanii au făcut prăpăd?”, a mai declarant Diana Șoșoacă.
Ea spune că SUA ”distruge… ca în filmele alea cu extratereștri, unde se duc şi se năpustesc asupra inamicului se alege praful”.
Președintele S.O.S. România mai spune că pe unde sunt americanii, sunt baze militare ai prostituţie, trafic de arme.
”România este un stat ocupat de către America şi UE la fel. UE este o uniune americană. Nu vă supăraţi, dar să dăm atâția bani la apărare în timp ce învăţământul este dezastru? Asta le şi trebuie. Un popor analfabet este un popor manipulat. Poporul nu are capacitatea să înţeleagă şi să facă legături cu faptele astea. Este un popor dus în sărăcie ca să se ocupe de traiul zilnic. În fiecare familie este un membru plecat în afară graniţei ţării. Până şi copilul meu îmi cere să plece din ţară. Românii tac şi se uită şi nu înţeleg ce se întâmplă cu ei. Înjurăm oamenii care vor să facă ceva pentru România. În loc să înjure PSD, PNL, UDMR, PMP, AUR, USR, tu înjuri patrioţii”, a conchis senatorul de Iași.
Fluxul de știri
0