Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov a susținut ideea retragerii ONU din New York

© Photo : Russian Foreign Ministry / Accesați arhiva multimediaSerghei Lavrov la ONU
Serghei Lavrov la ONU - Sputnik Moldova, 1920, 25.04.2023
Abonare
Lavrov, dacă acum este momentul potrivit pentru ONU să părăsească New York: ar fi
CHIȘINĂU, 25 apr - Sputnik. Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a evaluat pozitiv posibilitatea ca ONU să părăsească New York, unde se află acum sediul organizației internaționale.
"„Cred că ar fi bine”, a răspuns Lavrov la întrebarea unui jurnalist dacă acum este momentul potrivit pentru ca ONU să părăsească New York.
Rusia din aprilie deține preșidenția Consiliului de Securitate al ONU . Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a sosit luni la sediul ONU, unde prezidează reuniunile Consiliului de Securitate. Ministrul nu este însoțit în această călătorie de jurnaliști, după ce SUA le-au refuzat vizele. Anterior, o sursă diplomatică rusă a declarat că jurnaliştii americani vor experimenta un disconfort maxim după refuzul Washingtonului de a elibera vize americane unui grup de jurnaliști ruși la lucrările ONU de la New York.
Fluxul de știri
0