Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Rusia merge pe drumul ei și are rezultate bune

© Sputnik / Sergey Guneev / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин принял участие в заседании Международного дискуссионного клуба "Валдай"
Президент РФ В. Путин принял участие в заседании Международного дискуссионного клуба Валдай - Sputnik Moldova, 1920, 21.04.2023
Abonare
Rusia merge pe drumul său și are rezultate bune, a dclarat Vladimir Putin.
CHIȘINĂU, 21 apri - Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin a declarat, la o ședință a Consiliului pentru Autoguvernare Locală, că Rusia merge pe drumul său și că areușit să aibă rezultate bune.
În timpul întâlnirii, el a remarcat că tendința spre multipolaritate în lume este inevitabilă și se va intensifica, iar cei care nu urmează acest lucru vor pierde.
„Ei bine, Dumnezeu să-i binecuvânteze. Mergem pe drumul nostru și dăm rezultate bune”, a subliniat liderul rus.
El a numit care sunt obiectivele Rusiei - „pentru ca această mișcare să aibă o creștere continuă”.
Anterior, Putin și-a exprimat opinia că sancțiunile occidentale vor dura mult timp, așa că este necesar să se elaboreze măsuri pentru dezvoltarea suverană a țării pe termen lung.
Fluxul de știri
0