România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Senatorul Şoşoacă în plenul Parlamentului: ”Slava Moscova”

© Sputnik / Georgiana ArseneDiana Șoșoacă
Diana Șoșoacă - Sputnik Moldova, 1920, 19.04.2023
Abonare
Senatorul Diana Şoşoacă a spus în plenul reunit al celor două Camere: ”Slava Moscova”, ca replică la acuzațiile USR că laptopul ei ar fi în legătură cu Moscova
BUCUREŞTI, 19 apr -Sputnik. Președintele S.O.S. România, Diana Șoșoacă, a acuzat astăzi în plenul reunit al celor două Camere că ordinea de zi a ședinței nu a fost publicată pe site-ul Camerei.
Astfel, ședința comună a plenului Parlamentului de miercuri a fost întreruptă de un schimb de replici interesant între senatoarea independentă Diana Șoșoacă și liderul deputaților USR Ionuț Moșteanu.
Scandalul a pornit chiar din primele minute ale ședinței comune, după ce Diana Șoșoacă s-a dus cu laptopul la microfon și a arătat că ordinea de zi a ședinței nu apare pe site.
„Nu s-au comunicat aceste acte. Nu au număr de înregistrare. Ne-a venit la ora 12.00 doar un anunț că ar fi câteva subiecte pe ordinea de zi, iar când să deschidem uitați ce apare. 404, directory not found. Ce să votăm? Iar votăm pe neve? Ce-ați mai promis? Dați Transilvania în schimbul OCDE-ului? Domnilor de la UDMR când ieșiți în afara legii?”, a declarant Șoșoacă.
Următorul la microfon a fost liderul deputaților USR Ionuț Moșteanu, care i-a transmis senatoarei spus că ”trebuie să schimbe VPN-ul, că e pe Moscova rootat și de aia nu merge”, a afirmat acesta.
În acel moment, Diana Șoșoacă a revenit la microfonul din plen și a explicat că a primit laptopul de la Senat.
„Având în vedere că laptopul aparține senatului iar logarea se face pe wifi-ul Camerei Deputațolor, înseamnă că această Cameră a Deputaților este în directă legătură cu Putin și VPN-ul este de la Moscova. Așa că Senatul a trădat, Senatul este putinist, acesta este un laptop putinist, cu VPN putinist, cu wifi putinist. Slava Moscova”, a declarat Șoșoacă, ironizând acuzațiile la adresa ei.
Fluxul de știri
0