Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Kremlinul declară că tot mai multe țări vor fi atrase în conflictul din Ucraina

© Sputnik / Anton Denisov / Accesați arhiva multimediaStandard of the President of the Russian Federation
Standard of the President of the Russian Federation - Sputnik Moldova, 1920, 19.04.2023
Abonare
Peskov: Kremlinul consideră că tot mai multe țări vor fi atrase în conflictul din Ucraina.
CHIȘINĂU, 10 apr – Sputnik. Se vor strădui să atragă tot mai multe țări în conflictul din Ucraina, a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui Rusiei Dmitri Peskov.
”Evident, se va încerca atragerea nemijlocită în acest conflict a tot mai multor și mai multor țări”, le-a spus Peskov jurnaliștilor, comentând declarația președintelui Coreei de Sud, Yun Seok-yeol, despre posibila asistență militară pentru Ucraina.
Anterior, președintele Coreei de Sud, Yoon Sok-yeol , a declarat pentru Reuters că, în cazul apariției în Ucraina a unei situații pe care „comunitatea internațională nu o va putea tolera”, ar fi dificil pentru Seul să insiste pe a-i oferi Kievului doar sprijin umanitar sau financiar, admițând astfel pentru prima dată posibilitatea asistenţei militare pentru Ucraina.
Рабочая поездка президента РФ В. Путина в Волгоград, приуроченная к 80-летию победы в Сталинградской битве - Sputnik Moldova, 1920, 17.04.2023
Rusia
Peskov, despre încercările SUA de a desfășura activități de informații în Rusia
Fluxul de știri
0