Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Misiune civilă a UE în Moldova - decizia COREPER

© Photo : Banca Națională a MoldoveiGuvernatorul Băncii Naționale a Moldovei, Octavian Armașu, a avut o întrevedere cu ambasadorul Peter Michalko, șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova
Guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei, Octavian Armașu, a avut o întrevedere cu ambasadorul Peter Michalko, șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 18.04.2023
Abonare
Reprezentanții permanenți ai țărilor UE vor conveni asupra creării unei misiuni civile pentru Moldova pe 19 aprilie.
Reprezentanții permanenți ai statelor membre ale Uniunii Europene vor discuta pe 19 aprilie, în cadrul grupului de lucru COREPER a Consiliului UE, despre crearea unei misiuni de parteneriat civil pentru apărare și securitate în Republica Moldova.
Decizia este trecută printre cele care nu necesită o discuție reprezentativă. După cum a raportat presa, misiunea de doi ani, care va include consilieri civili, ar putea începe activitatea încă de la sfârșitul primăverii, lucru care va fi anunțat în cadrul unei reuniuni a miniștrilor de externe ai UE din 22-23 mai.
Fluxul de știri
0