Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Părinților americani li se cere să nu stea în calea progresului

© AP Photo / Esteban FelixDrapeau LGBT
Drapeau LGBT - Sputnik Moldova, 1920, 16.04.2023
Abonare
Este foarte util să citiți cu atenție ceva scris de o persoană care nu vă place. Citiți pentru a studia serios argumentele și psihotehnologia pe care această persoană le promovează în masă.
O persoană neplăcută este, de exemplu, Alyssa Rosenberg, care scrie constant în The Washington Post despre cultura populară, copii și sex. Și pentru că vorbim despre un ziar - sediul ideologic al democraților, vă puteți imagina ce scrie exact. În acest caz , el își bate joc de membrii Mișcării pentru Drepturile Părinților, care, printre altele, cer ca bibliotecile școlare să elimine de pe rafturi subiecte LGBT, transgender și alte subiecte similare.
Stai, ce este - există o astfel de mișcare în SUA? Există, și un puternic și în creștere. În general, în țară trăiesc mulți oameni normali. Și este un lucru - campanii pentru a săruta picioarele negrilor sau împotriva pungilor de plastic, sau alte zeci de opțiuni pentru aceeași zgârietură a creierului. Dar când copiii sunt desfigurați, inclusiv chirurgical (este vorba despre persoanele transgender), asta este tot. Mișcarea pentru drepturile părinților, printre altele, caută oportunitatea de a participa cumva la creșterea propriilor copii, inclusiv de a decide ce citesc la școală pe temele unei astfel de „educații sexuale”.
Dar să ne uităm la argumentele Alyssei. Unele sunt pur și simplu răutăcioase. De exemplu, acesta: copiii tăi sunt hărțuiți de colegii de clasă atunci când tu, prin decizia ta, tăiați tocmai acest subiect din programele de formare.
Adică, toți studenții sunt de mult acolo, în lumea minunată a agendei de stânga, iar voi, cu interdicțiile voastre, vă faceți copiii proscriși și victime. Sunteți o minoritate mizerabilă, înapoiată, ați pierdut deja, nu stați în calea progresului.
Dar există și un argument bun: copiii tăi vor fi întotdeauna atrași de subiecte ascuțite și fierbinți, și nu de Shakespeare, nu îi poți ține într-un cocon pentru totdeauna. Și, în general, de ce vă transferați interdicțiile asupra cărților (și, prin urmare, responsabilitatea pentru starea de spirit a urmașilor dvs.) către bibliotecari? Interzice-te si raspunde-ți.
Aici, desigur, același gând ticălos: că „ai pierdut deja”, dar există un bob rațional. Da, dacă din fiecare fier de călcat – și mai ales în școli – toate acestea se grăbesc, nu trebuie să speri că bibliotecarul îți va face treaba pentru tine. Și da, copiii vor găsi în continuare și vor citi totul și vor discuta mai departe, iar ce se întâmplă în continuare depinde, printre altele, de ce fel de familie aveți. Războiul este ca războiul.
Cât despre „ai pierdut deja” - aceasta este, în primul rând, o capcană tipică de propagandă a democraților, ei sunt liberali. Ei spun asta în toate campaniile lor. Și în al doilea rând, depinde de unde ai pierdut. Statele și oamenii din SUA sunt diferite, unii ripostează cu destul de mult succes. Și sunt trei povești.
Primul este despre procesul din statul Florida, unul dintre bastioanele oamenilor relativ normali, adică al republicanilor. Există o luptă juridică, în general, pe o problemă privată: că asigurarea medicală nu acoperă costul operației de schimbare a sexului. Un grup de persoane transgender care „au făcut tranziția” la celălalt sex a dat în judecată. Aceste persoane au început să ceară anularea, amânarea, blocarea deciziei – apoi s-au întâlnit față în față cu trei victime ale „reatribuirii sexului”. Care, în plus, nu au ezitat să lanseze o campanie media în care să explice în detaliu teribil ce li s-a întâmplat și cum vor să se întoarcă acum, acolo unde nu există nicio cale.
Iar a doua poveste este despre bere, și foarte simplă. În mod tradițional există cel mai popular brand din Statele Unite (se vinde și aici), al cărui marketing a fost preluat recent de un adevărat liberal, care este pentru incluziune, LGBT și așa mai departe. Ea a venit cu o campanie de susținere a mărcii și a realizat un lot promoțional de cutii de bere cu portretul unui celebru activist LGBT în onoarea unui mare eveniment național - aniversarea însăși „tranziției” respectivului activist către cine știe unde . Și au încetat să mai bea bere . Undeva complet. Cel puțin în statele republicane.
Și ultimul. Elon Musk își propune în general să pună pe viață acei părinți sau medici care supun copiii chiar acelei „tranziții” până la vârsta la care ei, copiii, își pot da acordul. Și nimic - încă în viață.
Așa că, repetăm, sunt mulți oameni normali în țară, și nu au pierdut deloc, atâta timp cât au putere să reziste.
Fluxul de știri
0