România
Știri, articole și comentarii despre viața publică din România

Mesajul preşedintelui Iohannis de Sărbătoarea Sfintelor Paşti

© Photo : Președintele RomânieiKlaus Iohannis
Klaus Iohannis - Sputnik Moldova, 1920, 15.04.2023
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Sfintele Paşti cu urări pentru toţi românii care sărbătoresc duminică Învierea Domnului
BUCUREŞTI, 15 apr – Sputnik. Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia Învierii Domnului, spunând că această sărbătoare „să ne inspire să fim, cu un gând bun şi un gest de solidaritate, mai aproape de semenii aflaţi în suferinţă, loviţi de război ori nenorociri, afectaţi de pierderea celor dragi sau de povara singurătăţii”, după cum informează Administraţia Prezidenţială.
„Învierea Domnului ne aduce împreună pentru a ne bucura de triumful credinţei asupra morţii şi a suferinţei. În aceste momente de intensă bucurie spirituală, transmit urări de sănătate, pace şi prosperitate tuturor românilor ortodocşi, greco-catolici, armeni şi neoprotestanţi, aflaţi în ţară ori în comunităţile diasporei”, a afirmat preşedintele Iohannis.
„Călăuziţi de lumina iubirii lui Hristos, să dăruim înţelegere, compasiune şi sprijin tuturor celor care au nevoie de ajutorul nostru. Sfintele Paşti să ne întărească în credinţă şi speranţă, să ne călăuzească pe mai departe cu lumina Învierii Domnului, spre împlinirea binelui comun”, a mai spus Preşedintele României cu această ocazie.
Fluxul de știri
0